Let op!
Vanaf 25 juli is het Zomer rooster van kracht!
Fitness

Meliani Fight & Fitness wil leden een laagdrempelige, gastvrije plek bieden om aan lichaamsbeweging te doen. Met een groot aanbod aan fitness-en cardioapparatuur een persoonlijk trainingsprogramma af te werken. Met alle dagen een gevarieerd programma, voor zowel lichaam als geest begeleid door enthousiaste instructeurs voor professionele begeleiding.

Je lichaam sterker maken
Doel van krachttraining is om het hele lichaam sterker te maken. Daarmee help je bijvoorbeeld rugklachten of rsi te voorkomen. Verder verbetert je hart-longconditie. Gevolg van de extra spiermassa is een hogere verbranding, ook na gedane trainingsarbeid.

Krachttraining
Wil je je sportprestaties verbeteren? Ook dan is krachttraining een uitstekend hulpmiddel. De training is dan gericht op bewegingen die voor het beoefenen van een bepaalde sport (hardlopen, voetballen, zwemmen etcetera) van belang zijn.

Belangrijk is in elk geval een goede, geleidelijke opbouw van het programma. De fitness-instructeurs van Meliani Fitness staan klaar om je daarbij te helpen en te adviseren.

Fitness is voor mannen en vrouwen.

Interesse?
Neem hier contact met ons op!

of ga terug naar totaal-overzicht